23948sdkhjf

Rekordår for Data Respons

Overskud i alle lande og en ordreindgang som nærmer sig 1 mia. norske kr. Sådan opsummerer Data Respons 2008.
I fjerde kvartal endte koncernens driftsindtægter på 248,9 mio. norske kr., hvilket er en stigning på 28 %. Driftsresultatet blev 22,3 mio. norske kr. eller en stigning på 5 %. Ordrereserven var på 515 mio. norske kr. ved udgangen af kvartalet, og det betyder en vækst på 32 %.

For hele 2008 endte koncernens driftsindtægter på 818,5 mio. norske kr. – en vækst på 5 %. Driftsresultatet endte på 62,5 mio. norske kr., hvilket var en stigning på 18 %, og den samlede ordreindgang i løbet af året endte på 945 mio. norske kr. – en stigning på 24 %.

- Vores internationale virksomheder fortsætter fremgangen, og omsætningsfordelingen mellem regioner og brancher bidrager til en mere balanceret eksponering af koncernens drift. Specielt er den stærke afslutning i Tyskland opmuntrende. Dette bekræfter, at vores forretningsmodel er konkurrencedygtig på Europas største embedded marked, siger koncernchef Kenneth Rangvaldsen.

Data Respons ser stadig de langsigtede udsigter på embedded-markedet som positive, men virksomheden er forberedt på, at også dette marked vil blive berørt af nedgangen i økonomien.

- Vi er forberedt på et udfordrende år og har allerede gennemført tiltag. Likviditeten er forbedret, og vores finansielle position er styrket. Vi effektiviserer løbende vores drift og gennemfører besparelser, hvor det er nødvendigt. Men vi skal stadig være en kompetenceorienteret vækstvirksomhed, som sætter kunder i fokus, afslutter Ragnvaldsen.

Kilde: Data Respons - http://www.datarespons.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.074