23948sdkhjf

Lampeproducents stifter overvejer fremtiden

Selvom virksomheden er salgsmoden, ender det ikke nødvendigvis med et salg, når Frandsen Groups stifter træder tilbage

Lampeproducenten Frandsen Groups stifter og hovedaktionær Benny Frandsen er blevet 76 år. Han medgiver overfor Børsen, at han nok trækker sig tilbage inden for en overskuelig årrække.

Benny Frandsen ejer cirka halvdelen af aktierne i virksomheden med hovedsæde i Horsens. Børnene Peter og Pernille samt salgschef Dorte Nørgaard sidder med resten af ejerskabet. Sådan har det været siden Johannes Poulsen, tidligere chef i Vestas, blev købt ud af ejerkredsen for nogle år siden.

Om der bliver tale om at hente nye investorer ind, når han engang går på pension, afviser Benny Frandsen, der er en præcis plan for.

- Det er ikke afklaret, men der kan i forbindelse med generationsskiftet blive tale om både et helt eller et delvist salg til en ekstern investor – eller slet ikke noget salg, så børnene bare tager over. Men vi har på alle måder gjort virksomheden salgsmoden, siger Benny Frandsen til Børsen.

Frandsen Group omfatter Frandsen Lighting, Frandsen Project og Verpan, der sælger lamper og andet design af Verner Panton.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

1.034