23948sdkhjf

Danske drone-muligheder i Sydkorea

Det danske innovationscenter i Seoul har besøgt Danmark for se nærmere på mulighederne for samarbejde på droneområdet

Danske dronefirmaers muligheder i Sydkorea var på tapetet, da det danske innovationscenter i Seoul var i Danmark for at sondere terrænet og muligheder for samarbejde på området. Det skriver UAS Danmark.

Besøget var en indledning på et fokus på droner i 2017, og en del af planerne er at afvikle et seminar i Danmark om mulighederne engang i efteråret. Er interessen stor nok, kan der også blive tale om yderligere besøg. 

Eksempelvis vil det også blive overvejet, at hente koreansk deltagelse til Nordic UAS Event 2017, ligesom man vil arbejde for at stable fælles forskningsprojekter på benene med danske universiteter og koreanske partnere.

Droner i Sydkorea
Sydkorea er et højteknologisk land og der satses stort på bl.a. droneteknologi via en strategi for ”creative economy”.

Selvom der ikke er en egentlig produktion af droner i større stil i Sydkorea, er markedet stort og mulighederne mange for danske virksomheder

Der er fx gode anvendelsesmuligheder inden for bl.a. offshore, landbrug, kortlægning og overvågning i bjerg- og skovområder. På privatmarkedet er indendørs arenaer til flyvning det nye sort.

Det danske innovationscenter i Seoul

Besøget fra Sydkorea er en udløber af Danmarks Dronestrategi, hvor innovationscentrene tilbyder deres services til den danske dronebranche.

Generelt er centrenes service brugerbetalte, men med mulighed for rabatter for mindre virksomheder.

Innovationscentret er en del af Udenrigsministeriet og har til forskel fra Eksportrådet og Invest in Denmark et særligt fokus på forretningsudvikling, netværksopbygning og forskning/udvikling. Små og mellemstore virksomheder er endvidere i sigtekornet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125