23948sdkhjf

Mobiltelefonmesse: iPhone-kloner i massevis

Konkurrenterne havde ladet sig kraftigt inspirere af Apples iPhone, da de i år skulle vise deres nyeste modeller frem på Mobile World Congress i Barcelona.
Mobile World Congress er traditionelt stedet, hvor mobiltelefonproducenterne viser det sidste nye inden for branchen. Sådan var det også i år, og ifølge Berlingske Business var indflydelsen fra Apples iPhone i år tydelig.

Blandt andet var trykfølsomme skærme slået igennem hos en del producenter, og store producenter som Nokia og Microsoft havde snuppet Apples ide og lanceret en såkaldt Application-store, hvor kunder let og billigt kan downloade små programmer til deres telefoner. Teleanalytiker John Strand ser dog skeptisk på den udvikling.

- Det handler om at udvikle mobile applikationer, som er så gode, at folk ikke kan undvære dem. Derfor er det forkert at fokusere på App-stores i sig selv. Mobilbrugerne skal uddannes til at forstå de muligheder, der ligger i mobile applikationer – og så skal folk nok finde dem, hvis de er gode nok, fortæller John Strand til Berlingske Business.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078