23948sdkhjf

SCF Technologies venter stadig på kommercielt gennembrud

Heller ikke 2008 bød på nogen omsætning af betydning hos SCF Technologies, der derfor måtte notere endnu et stort underskud.
Herlev-virksomheden havde en beskeden omsætning på 1,3 mio. kr. i 2008. På bundlinjen resulterede det i et EBITDA på -22,1 mio. kr.

- 2008 har været et barsk år for SCF og SCFs aktionærer. Selvom der var god fremdrift for SCF inden for væsentlige områder, lykkedes det ikke at opnå det forventede kommercielle gennembrud. 2009 bliver heller ikke noget nemt år, men vi forventer, at de markante fremskridt, som trods alt blev opnået i 2008, danner et godt grundlag for en mere positiv udvikling i 2009, siger SCFs administrerende direktør Ulrik Jensen.

Det er specielt kommercialiseringen af virksomhedens første produkt inden for Advanced Materials, ShineOn, der ikke gav de forventede resultater i 2008. Der har været en række tekniske udfordringer ved produktet, som er blevet løst, men det er ikke lykkedes at trænge ind på det tyske professionelle marked. Teknologisk institut har foretaget en uafhængig test af ShineOn i den nye ændrede form, der verificerer produktets selvrensende egenskaber.

I 2009 forventer SCF en mindre omsætning på et encifret millionbeløb og EBITDA i størrelsesorden -20 mio. kr.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095