23948sdkhjf

Polycom havde største vækst på videokonference-markedet i 2008

Analysehuset Wainhouse’s rapport om markedet for videokonference endpoints viser, at Polycom havde den største vækst i omsætning på det europæiske marked
Polycom opnåede den højeste omsætningsvækst i Europa på markedet for ”Gruppe Videokonferencer” i 2008. Polycoms vækst var 32 %, og med denne store fremgang overgår Polycom konkurrenter som Tandberg og Sony. Virksomheden overgik dermed gennemsnittet i markedet, hvad angår omsætning og antal solgte enheder.

- I 2008 fik Polycom comeback i Europa. I denne periode har Polycom ikke alene opnået en højere vækst end resten af markedet, men de har også vundet markedsandele både i EMEA og på verdensplan på markedet for videokonference endpoints, siger Andrew W. Davis, partner hos Wainhouse Research, et uafhængigt analysehus, der har fulgt og beskrevet videokonference-branchen i mere end ti år.

- Polycom kommer ind på en sikker førsteplads, hvad angår vækst i EMEA i 2008, og vi har også øget vores globale markedsandel. Wainhouse er et velrenommeret analysehus inden for video-markedet, og vi er stolte af, at de kan dokumentere den fremgang, vi har oplevet. På grund af vores forbedrede produktsortiment og vores dygtige partnere har vi været i stand til at vokse op over markedsgennemsnittet og yderligere styrke vores position på markedet., siger Flemmeing Graversen, nordisk landechef for Polycom.

Wainhouse-rapporten om ‘Videoconferencing Endpoints’-markedet i 2008 blev offentliggjort 27. februar 2009. Undersøgelsen omfatter multi-codec, rumbaserede og leder(desktop-)systemer til end points.

Kilde: Polycom - http://www.polycom.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079