23948sdkhjf

Skærm-innovation på TV 2’s ”Go’ Morgen Danmark”

Med større fokus på teknologi og visuel fremstilling står Studios A/S og Sony Professional Danmark bag en af Nordens største skærmvægs-installationer, som sørger for en unik atmosfære med de klokkeklare baggrundsbilleder i Full HD.
Studios A/S er en af Nordens største tv-produktionsselskaber med afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. Selskabet har samarbejdet med Sony Professional Danmark i mange år, og sammen har de leveret skræddersyede løsninger til en række kunder.

I forbindelse med ændringen af ”Go’ Morgen Danmark”- og ”Go’ Aften Danmark”-programmerne har TV 2 og Nordisk Film ønsket et fleksibelt studie-setup med en bagvæg bestående af et multiskærmssystem. Studios A/S undersøgte markedet og valgte Sonys Full HD skærm-innovation i ”slim bezel”-design.

- Vi havde en række kriterier, som måtte opfyldes, da vi sonderede markedet for at finde den bedste skærmvægsløsning. Skærmene skulle være Full HD LCD-skærme i 42” og i sort design. Vi var også nødt til at finde et produkt med en meget smal ramme, fordi skærmene skulle hænge med kun 5 mm afstand i studiet. Målet var at skabe et helhedsindtryk med så lille afstand mellem skærmene som muligt. Herudover var det en forudsætning, at vi rent grafisk kunne vise et billede på en enkelt skærm og også strække et billede ud over flere skærme. Da Sony for nylig lancerede ”slim bezel”-skærmen, var vi sikre på, at vi havde fundet produktet, vi ledte efter. Med god hjælp fra Henrik Prom i Sony Professional Danmark, kunne vi levere denne fantastiske skærmløsning til TV 2 i løbet af kort tid, fortæller Peter Seehausen i Studios A/S.

I alt 36 Sony-skærme er monteret på væggen i ”røret” på Hovedbanegården i hjertet af København. Skærmene er med til at skabe en fin stemning under de direkte udsendelser af ”Go’ Morgen Danmark” og ”Go’ Aften Danmark”, enten de viser grafik, still-billeder eller levende billeder. Med et enkelt tryk på en tast kan skærmafvikleren vise et interview med TV 2’s korrespondent i USA over 3x3 skærmer, for derefter hurtigt at skifte over til programmets faste grafiske elementer, som vises over alle 36 skærme.

Kilde: Sony - http://www.sony.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125