23948sdkhjf

Lyse hoveder skal tænde iværksætterfirma

Iværksætterfirmaet Shade, som har udviklet en intelligent lyskilde, gør klar til at angribe de helt store spillere i markedet

Folkene bag virksomheden Shade mener det, når de siger, at de vil gøre for pærer, hvad Apple har gjort for mobiltelefoner. Det understreger medstifter og administrerende direktør Bo Puggaard Hansen overfor Børsen.

Siden han og Mathias Christiansen etablerede firmaet i efteråret 2015, har de hentet penge fra investorer og crowdfunding. Selvom firmaet stadig befinder sig i opstartsfasen, gør man klar til at tage skridtet videre med de mange penge i ryggen.

Vigtigere endnu har det været med de rette folkene bag det hele, bestyrelsen:

- De er hentet ind fra øverste hylde. Vi har valgt dem, fordi vi kan se, at små og mellemstore virksomheder har det problem, at de ikke henter dygtige nok mennesker ind i deres bestyrelser. Deres rolle er at sikre strategien og sørge for, at alt er korrekt og velfungerende, siger Bo Puggaard Hansen, CEO og medstifter i Shade, til Børsen.

Shades bestyrelse omfatter blandt andet administrerende direktør i elektronikvirksomheden Instrumenter, Otte Krabbe, administrerende direktør i Nomeco, Henrik Kaastrup, samt Mikkel Berg, tidligere marketingdirektør i Pandora.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078