23948sdkhjf

13 messer i en

I dag lyder startskuddet til verdens største industrimesse, Hannover Messe. I år er messen delt op i hele 13 mindre messer.
Frem til fredag den 24. april er tusinder af beslutningstagere inden for industrien samlet i Hannover. Traditionen tro fokuseres der hvert år på forskellige fagområder inden for industrien, og i år er ingen undtagelse. Således er det i år blevet til hele 13 forskellige messer i hallerne i Hannover.

INTERKAMA+: Igen i år er hele tre haller dedikeret til Interkama+, der er messen for procesautomation. Her kan man opleve alt fra individuelle komponenter til hele anlæg.

Fabriksautomation: I fem haller kan man opleve integrerede automationsløsninger, der i dag er en dominerende trend inden for fabriksautomation. Specialister i maskinbygning, elektroteknik og elektronik vil præsentere det nyeste inden for industrien.

Industriel bygningsautomation: Denne messe sætter fokus på fremtidens brug af integrerede automationssystemer i bygninger og produktionsfaciliteter, men også energieffektivitet vil blive berørt på denne messe.

Motion, Drive & Automation : Hvert andet år er MDA-messen med i Hannover, og der er tale om en af de vigtigste events for beslutningstagere inden for kraftoverføring og styringsindustrien.

Energi: Denne messe præsenterer hele spektret af teknologier til et fremtidssikret energimiks. Det gælder processer til både konventionelle og nye energikilder.

Kraftværksteknologi: Power Plant Technology-messen så dagens lys på sidste års Hannover Messe, og i år gentager man succesen. Dette er kraftværkernes platform til præsentation af de seneste teknologier.

Vindenergi: En af nyhederne i dette års messekatalog er en messe for vindteknologi. Messen dækker hele forsyningskæden fra komponenter til færdige vindmøller. Den er blevet til i samarbejde med Husum WindEnergy.

Den digitale fabrik: Oplev alle de it-værktøjer, som en virksomhed har brug for til udvikling, produktion, distribution, service og support.

Underleverandører: Hele værdikæden er i fokus på Hannover Messe, og underleverandørerne har deres egen messe, hvor de kan vise deres produkter frem.

ComVac: Hvert andet år præsenterer Hannover Messe ligeledes en messe for komprimeret luft og vakuum-teknologi. Begge teknologier er vitale dele af de fleste industrier, og messen dækker alt fra produktion til behandling og distribution af luften til maskiner og systemer.

Overfladeteknologi: Denne messe er også tilbage i Hannover, og her vil der være fokus på både nuværende og fremtidige teknologier inden for overfladebehandling.

Mikroteknologi: Sidste år så blev denne messe for mikro- og nanoteknologi relanceret, så den nu i højere grad omhandler komplette mikroløsninger. Udstillerne vil fremvise alle trin i processen med løsninger til alt fra konstruktion og materialer til produktion og interface management.

Forskning og udvikling: Se ind i fremtiden på R&D-messen, hvor forskere vil præsentere den seneste forskning inden for alle dele af industrien.

Kilde: Hannover Messe - http://www.hannovermesse.de

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065