23948sdkhjf

Mjølner har solid fremgang for sjette år i træk

Vækst, vækst og vækst. Seks år i træk har det danske softwarehus Mjølner Informatics præsteret opadgående kurver i sit regnskab. Hemmeligheden bag succesen er blandt andet en vellykket strategi om større markedsandele i den offentlige sektor.
Godt 20 % flere medarbejdere, godt 30 % vækst i omsætningen og en fortsat solid indtjening. 2008 blev endnu et fremgangsrigt år for Mjølner Informatics, der nu består af en højtuddannet stab på 70 medarbejdere i Århus og København. I alt blev det til en omsætning på knap 60 mio. kr. i 2008.

Softwarehuset er gået målrettet efter at gøre det meget enkelt for offentlige kunder at samarbejde med Mjølner. Det er lykkedes, og Mjølner Informatics har opnået en betydelig anerkendelse som leverandør til den offentlige sektor.

– Vi blev valgt til at udvikle den teknologiske platform for COP15, den store internationale klimakonference, som afholdes i København i december. Projektet havde en meget stram tidsplan, men blev afleveret rettidigt og levede fuldt op til de stillede krav. Jeg er stolt af mine medarbejderes indsats i dette projekt, hvis resultat nu kan ses på www.cop15.com , udtaler Mjølner Informatics’ topchef, CEO Jørgen Lindskov Knudsen.

Herudover er Mjølner Informatics blevet valgt som leverandør til ikke mindre end tre væsentlige rammeaftaler inden for it-området under Statens og Kommunernes Indkøbs Service. Det betyder, at kommuner, regioner og statslige institutioner - let og til en konkurrencedygtig pris - kan få realiseret større it-projekter, it-udvikling og it-konsulentydelser, samt web- og portaludvikling med Mjølners hjælp.

Et udfordrende 2009
– Finanskrisen og det generelle erhvervsklima betyder, at vores kunder har bremset betydeligt op omkring investeringer og nyudvikling. Det påvirker vores markedsforventninger til 2009 i negativ retning. Samtidigt kan vi dog se en positiv udvikling i tilgangen af nye kunder, fortsætter Jørgen Lindskov Knudsen.

Mjølner Informatics har nemlig i god tid taget højde for situationen ved allerede i 2008 at ansætte flere sælgere. Samtidig har softwarehuset sagt pænt farvel til et mindre antal medarbejdere for at sikre sig, at alle fortsat har nok at lave.

– 2009 betyder store udfordringer for erhvervslivet. Vi må alle arbejde i et langt mindre forudsigeligt marked, end vi har set i rigtigt mange år. Mjølner Informatics er godt rustet til udfordringerne, men vi har alligevel været nødsaget til at nedjustere forventningerne til 2009 i forhold til 2008, ligesom det generelt sker på markedet, siger Jørgen Lindskov Knudsen.

Kilde: Mjølner Informatics - http://www.mjolner.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094