23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Better Place Danmark
Lars Torpe Christoffersen, 45 år, er ansat som CFO. Han har i en længere årrække beklædt ledende stillinger i tele- og softwarebranchen, herunder stillingen som direktør for TDC Totalløsninger A/S og TDC Internet A/S.

Better Place Danmark arbejder for at reducere verdens afhængighed af olie ved at bygge et netværk af batteriskiftestationer og ladestandere til elbiler med strøm fra bæredygtige energikilder.

Danfoss Drives A/S
Jørgen Mads Clausen har forladt bestyrelsen og afløses af Kim Fausing, der samtidig udnævnes til formand.

Danfoss Drives producerer frekvensomformere.

Lauritz Knudsen
Mark Remmer Bitsch, 41 år, er ansat som ny produktchef med ansvar for afbryder- og installationsmateriel. Han kommer fra en stilling hos A&O Johansen, hvor han de sidste fire år har haft ansvaret for produktudvikling inden for el- og installationsmateriel.

Lauritz Knudsen er en del af den globale koncern Schneider Electric og beskæftiger sig blandt andet med udvikling af el-materiel og intelligente systemer (IHC).

Würth Danmark A/S
Lars Krause er udnævnt til ny lagerchef som afløser for Karl Uwe Sørensen. Lars Krause har senest arbejdet som driftschef hos Jysk, hvor han i fire år havde ansvar for en større medarbejdergruppe samt fem forskellige lagre, der distribuerede varer til fire forskellige lande.

Würth producerer blandt andet befæstelsesmaterialer og værktøjer til blandt andet el-, metal-, vvs- og træbranchen.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078