23948sdkhjf

Siemens sælger norsk afdeling til Bravida

Efter overtagelsen af Siemens Installation bliver Bravida Norges førende elektronikinstallationsselskab med en markedsandel på 12 %.
Aftalen indebærer, at 1.300 medarbejdere følger med over i Bravida således, at selskabet nu har 2.300 ansatte inden for fagområderne elektro, rør og ventilation fordelt på 30 forskellige afdelinger i hele Norge.

- Sammenlægningen med Siemens Installation er en god industriel løsning. Vi ser betydelige faglige, geografiske og andre arbejdsmæssige synergier. Sammen vil vi kunne give vores kunder et endnu bedre serviceudbud, siger administrerende direktør i Bravida Norge, Eirik Frantzen.

- Installationsvirksomheden er uden for vores kernevirksomhed, som består af sektorerne energi, industri og healtcare. Bravidas tilbud er godt, både for os og de ansatte, derfor er vi glade for denne løsning, siger Siemens AS’ administrerende direktør, Per Otto Dyb, om salget af Siemens Installation, der blev udskilt af Siemens AS sidste sommer.

Siemens Installation omsatte for 1,7 mia. norske kr. i seneste regnskabsår og havde et driftsresultat på 79,5 mio. norske kr. Bravida Norge omsatte for 1 mia. norske kr. i 2008 og havde et driftsresultat på 39,4 mio. kr.

Kilde: Siemens - http://www.siemens.no

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093