23948sdkhjf

Mermaid-underleverandør i betalingsstandsning

En væsentlig underleverandør af produktionsydelser til mermaid technology er gået i betalingsstandsning.
For mermaid technology medfører det, at produktionen hos denne underleverandør højst kan forventes at fortsætte de næste to måneder. I denne periode vil man arbejde på at sikre en løsning på denne del af produktionen.

- Det er ledelsens vurdering, at det tager op til tre måneder, før en erstatning af dette led i produktkæden er fuldt operationelt. Dette vil således kunne forsinke leverancer til kunder, men det er ligeledes ledelsen vurdering, at grundet perioden vil gå hen over sommeren, hvor leverancerne traditionelt er mindre, vil indflydelsen på faktureringen være begrænset, skriver mermaid technology i en børsmeddelelse.

Det fremgår ikke af meddelelsen, hvilken underleverandør der er tale om, men mermaid forventer, at kun ganske få kunder vil blive berørt.

- Givet ovenstående forudsætninger er det ledelsens forventning, at skiftet af underleverandør vil have mindre eller ingen betydning for driften for indeværende år, og selskabets ledelse ser derfor på nuværende tidspunkt ikke anledning til at ændre forventningen til årets omsætning og resultat, skriver mermaid.

Kilde: First North

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062