23948sdkhjf

Dansk softwarehus er en af Europas bedste

Mjølner Informatics overhaler 1.336 europæiske virksomheder i en grundig sammenligning af 1.350 europæiske virksomheder. Softwarehuset indtager i år en 14. plads i Great Place to Work Institutes kåring af Europas 50 bedste SME arbejdspladser.
En gavmild og tillidsfuld chef får langt mere igen end en nidkær og kontrollerende. Det er softwarehuset Mjølner Informatics et glimrende, levende eksempel på. Her føler medarbejderne sig så anerkendte og værdsatte, at de yder deres absolut bedste. Det er nøglen til virksomhedens markante succes og vækst. Og det er forklaringen på, at Mjølner Informatics nu er kåret som den 14. bedste arbejdsplads i Europa i kategorien virksomheder med 50-500 ansatte.

- I Mjølner er man dygtig, kompetent og en god person, indtil det modsatte er bevist. På de fleste andre arbejdspladser, jeg kender til, forholder det sig omvendt. Men hos Mjølner får man plads til udvikling på jobbet, og ledelsen stoler i meget høj grad på sine medarbejdere; Jeg fik allerede efter tre ugers ansættelse hovedansvaret i et presset kundevendt projekt. Det følte jeg som en meget klar anerkendelse.

Sådan svarer en af Mjølner Informatics 75 medarbejdere på spørgsmålet: Er der noget unikt eller usædvanligt ved din arbejdsplads, der gør den til et rigtigt godt sted at arbejde.

Ledelsesstil der gøder
Den moderne ledelsesstil i softwarehuset er netop en af de faktorer, som rigtig mange af medarbejderne fremhæver som det, der gør dem glade for at være ansat netop dér.

- Vores fine placering i kåringen fortæller mig, at vi er lykkedes godt med at rekruttere dygtige folk, der blomstrer i vores frie kultur. Jeg hæfter mig også ved, at medarbejderne oplever, de har en god balance mellem arbejdslivet og livet uden for arbejdspladsen, siger Jørgen Lindskov Knudsen, CEO i Mjølner Informatics.

I Great Place to Work Institutes kåring af Europas 100 bedste arbejdspladser er det især medarbejdernes egen vurdering af miljøet på deres arbejdsplads, der kan bringe den højt op på ranglisten. Besvarelserne har en høj troværdighed, fordi medarbejderne er beskyttet af anonymitet.

Desuden har ledelsen udfyldt en såkaldt kulturprofil, der handler om personalepolitik og -praksis. I den samlede vurdering lægges størst vægt på medarbejdernes mening om arbejdspladsen, som indgår med 2/3 i den samlede vurdering.

Hjerterum også for familien
Analysen af trivslen i softwarehuset viser, at mange af medarbejderne føler, at softwarehuset er mere end ”bare” en arbejdsplads. Det viser medarbejdernes mange roser til virksomhedens kultur, ånd og sociale liv. En af dem lyder sådan her:

- Jeg synes, at virksomheden formår at få alle til at føle sig som en enhed, ikke kun medarbejderne, men også deres familier. Vi har fester og fredagsbarer, hvor man tilskyndes til at medbringe sin familie. Det er som om, man skal have en vis social profil for at kunne blive ansat, for til trods for rigtig mange dygtige folk har man ikke ansat nogen med rundsave på albuerne. Jeg glæder mig til at komme på arbejde hver eneste dag.

Kilde: Mjølner Informatics - http://www.mjolner.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125