23948sdkhjf

B&O er ikke længere ingeniørernes favorit

Struer-virksomheden blev overhalet af Oticon i Mediehuset Ingeniørens årlige imageanalyse af danske ingeniørvirksomheder.
Dermed blev der rokeret rundt i toppen blandt de danske elektronikvirksomheder, når det gælder ingeniørernes præferencer. Oticon kom ind på en samlet 12. plads skarpt forfulgt af B&O på listens 13. plads. Det skriver Ingeniøren.

På listen over de mest populære it-virksomheder var det ikke overraskende Microsoft Danmark, der fastholdt sin topplacering efterfulgt af IBM Danmark og NNIT.

I toppen af den generelle liste finder man Novo Nordisk, der igen i år har sat sig på førstepladsen og dermed er den mest populære virksomhed blandt danske ingeniører. På andenpladsen forsvarede Danfoss også sidste års placering, og også Grundfos fastholdt sin tredjeplads. Fjerdepladsen blev indtaget af Vestas og femtepladsen af Cowi

Analysen er foretaget af Capacent Epinion, der har udspurgt 4.192 tilfældigt udvalgte ingeniører. Herefter er virksomhederne blevet vurderet på egenskaber som kendskab, karrieremuligheder, ledelse, virksomhedskultur, faglig udvikling osv.

Top 10 blandt elektronikvirksomheder ser således ud:
  1. Oticon
  2. B&O
  3. Siemens
  4. Nokia Danmark
  5. Terma
  6. TDC
  7. Ericsson
  8. Thrane & Thrane
  9. Brüel & Kjær
  10. Radiometer Medical

Top 10 blandt it-virksomheder ser således ud:
  1. Microsoft Danmark
  2. IBM Danmark
  3. NNIT
  4. Hewlett Packard
  5. KMD
  6. Systematic Software Engineering
  7. Lyngsoe Systems
  8. CSC
  9. Accenture
  10. Simcorp

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205