23948sdkhjf

Dansker skal lede Microsoft i Vesteuropa

Klaus Holse Andersen er blevet udnævnt til øverste chef for Microsofts vigtigste marked uden for USA.
Klaus Holse Andersen er en erfaren mand hos Microsoft. Han har været en del af den amerikanske softwaregigant gennem de sidste otte år, og i den tid har han blandt andet været global ansvarlig for salget af forretningssystemer samt stået i spidsen for Microsofts danske udviklingsafdeling. Nu overtager han posten som øverste ansvarlige for 14 vesteuropæiske lande. Det skiver Børsen.

- Der er en stor udfordring at skulle stå i spidsen for Microsofts samlede forretning i den største region uden for USA, men det er også en stor mulighed, specielt når man ser på det forretningsklima, vi har i dag, udtaler Klaus Holse Andersen til Børsen.

Hovedmålet for Klaus Holse Andersen bliver at sikre en vækst, der er større end markedets generelle vækst, og i den forbindelse vurderer den nye topchef, at Microsoft står særdeles godt rustet i det vanskelige økonomiske klima, der hersker for øjeblikket. Han forventer, at mange kunder i stigende grad vil være interesseret i at samle deres it-indkøb hos færre udbydere, og her står Microsoft godt positioneret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079