23948sdkhjf

Uddannelse: Bliv FPGA-designer med hjælp fra Axcon

Axcon tilbyder nu en hel FPGA-uddannelsesrække, der vil ruste danske hardware-designere med stærke kompetencer.
Danske virksomheder er kommet langt med brugen af FPGA´er, men mange udnytter ikke det fulde potentiale. Axcon tilbyder nu en målrettet FPGA-designeruddannelse for hardware-designere, hvor ingeniører i løbet af ganske kort tid, vil kunne opgradere deres kvalifikationer til at møde de krav, som udviklingsarbejdet stiller i dag.

I løbet af 2009 udbydes der tre kurser, der er tilrettelagt, så de sammenlagt giver kursisterne et indgående indblik og praktisk erfaring med de muligheder, der er i FPGA-designs. Ved hjælp af praktiske eksempler vil deltagerne blive introduceret for ”best practice”, hvad angår kode, design, analyse, verificering og optimering.

FPGA-designeruddannelsen indeholder kurserne:
  • VHDL for FPGA-designers, med praktisk RTL-level design. Et intensivt kursus med anvendelig VHDL. Velegnet for alle, hvad end man benytter Altera, Xilinx eller andre fabrikater.
  • Quartus II Foundation and Timing Analysis, omhandler planlægning, oprettelse og oversættelse af nye FPGA-projekter ved anvendelse af QuartusII, samt teknikker til at analysere design og oprette timing contraints og efterfølgende gennemføre analyse ved brug af TimeQuest værktøjet.
  • Quartus II Verification & Optimization, hvor fokus er på verifikation ved hjælp af simulation, fejlfinding under anvendelse af SignalTap on-chipdebugger samt optimering af designet mht. performance og design strategi.

Kurserne kan tages enkeltvis eller som en samlet pakke.

Kilde: Axcon - http://www.axcon.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094