23948sdkhjf

Markant fremgang for CESS-Danmark

It-virksomheden CESS-Danmark A/S kan nu fremlægge et særdeles tilfredsstillende perioderegnskab for første del af 2009.
Med et resultat før skat på over 2,5 mio. kr. er det en stigning på næsten 750 % i forhold til samme periode i 2008. Bruttofortjenesten blev samtidig forbedret med 121 % til 5,8 mio. kr. Fremgangen tilskrives fokus på salg og markedsføring af egne mærkevarer.

- Vi har de seneste par år oparbejdet en solid kundeportefølje, og det ser vi nu resultatet af med fortsættelsen af de positive tendenser fra vores regnskaber i 2008 og 2007, fortæller CFO i CESS-Danmark A/S, Bjarne Blicher.

Oprustning af salgsstyrken
Han forventer, at fremgangen vil komme til at fortsætte fremover, blandt andet takket være nye kompetencer i salgsstyrken.

- Vi har været heldige med nye sælgere, som meget hurtigt har været i stand til at sætte sig ind i vores markeder. Det har givet resultat og betyder, at vi nu opruster yderligere på salgssiden med flere nyansættelser i løbet af 2009, lyder det fra Bjarne Blicher, der forventer tre-fire nye medarbejdere inden årsskiftet.

Netop det massive fokus på salg har ifølge Bjarne Blicher været CESS-Danmarks vej gennem finanskrisen. Hvor andre it-virksomheder har oplevet faldende ordretilgang, har CESS-Danmark i stedet øget salgsindsatsen:

- Vi ser krisen som en udfordring, og vores metode er simpelthen at forøge salgsindsatsen. Hvis vi i stedet for at have tyve tilbud ude har tusind tilbud ude, så betyder få procent nedgang i det generelle marked pludselig mindre, fortæller Bjarne Blicher.

Kilde: CESS-Danmark - http://www.cess-dk.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078