23948sdkhjf

Daniit udvider samarbejde med polsk virksomhed

Den sønderjyske automationsvirksomhed og den polske el-installationsvirksomhed Baltic Industries & Consulting (BIC) har indgået fast samarbejde efter et par vellykkede projekter både i Danmark og udlandet.
I marts færdiggjorde virksomhederne sammen en ombygning af næsten hele foderstofanlægget på Brdr. Ewers’ foderfabrik i Aabenraa. Det var en kompliceret opgave, der bestod i en komplet demontering af eksisterende maskinanlæg, trækning af nye kabler og genmontering af det hele. Det omfattende arbejde betød, at produktionen på fabrikken måtte sættes i stå, så projektet var under tidspres. Det hele skulle nås på syv uger, og for at det var muligt, måtte teknikerne arbejde i døgndrift. BIC’s elektrikere var nødt til at arbejde i skiftehold således, at der var nogen på arbejde alle døgnets 24 timer. Det var hårdt og ikke uden problemer at arbejde under sådan et tidspres, men alt blev løst og projektet færdiggjort til alles tilfredshed.

Daniit, der leverer automationsløsninger til industrien, har megen erfaring med foderfabrikker fra hele verden. Og det var da også på et lignende projekt, at virksomheden arbejdede sammen med BIC første gang. Dette projekt var opførelse af en ny foderstoffabrik i Rusland og strakte sig fra december 2008 til februar 2009. Det var helt bestemt også en udfordrende opgave, ikke mindst fordi det var vinter i det kolde Rusland. Men projektet gik som det skulle, og anlægget fungerede endda så godt, at der blev sparet 14 dage i den sidste ende, fordi der ingen problemer var i test-fasen.

Daniits koncept er at indgå partnerskaber med virksomheder inden for forskellige forretningsområder. Inden for elinstallation er BIC nu Daniits faste partner, så når Daniit i fremtiden får lignende projekter, er det BIC, de går til for at lave de elektriske installationer. Det ser logistikchef i Daniit, Jens Meier, som den rigtige løsning:

- Nu kender vi BIC så godt, at det er oplagt at fortsætte samarbejdet, og med en fast kontrakt ved vi, at vi altid kan levere en samlet service til kunden med samme høje kvalitet hver gang.

Kilde: Daniit - http://www.daniit.com

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187