23948sdkhjf

Ud og se med interaktive vinduer

DSB vil sammen med det danske firma Iblinds installere interaktive vinduespartier på banegården i Odense.
En speciel folie skal gøre vinduet, der afgrænser DSB’s lounge på banegården i Odense, interaktivt. Ved hjælp af folien kan vinduet benyttes som storskærm efter behov. Planen er, at vinduet skal vise TV2 News, når mødelokalet ikke er i brug og fungere som almindelig vindue, når der er passagerer til stede i lokalet. Det skriver Ingeniøren.

- Folien er kendt, men kun få arbejder med at bruge den, så man laver vinduet om til en skærm, hvor man ”beamer” levende billeder op bagved. På den måde kan du have et forretningsvindue om dagen og en reklamesølje om aftenen uden at hænge et stort fladskærms-tv op, udtaler Lars Bjørn, direktør i Phi Invention, der har kommercialiseret teknologien, til Ingeniøren.

Folien er udstyret med indlejrede kredsløb og tilknyttet en processor, en projektor og et webcam, der hjælper med at gøre vinduespartiet interaktivt. Teknologien er tidligere testet i Salling i Århus , hvor et vinduesparti dels fungerede som et stort reklamespot og dels som almindeligt udstillingsvindue.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093