23948sdkhjf

Fujitsu bliver større i Norden

Fujitsu’s pc-division Fujitsu Technology Solutions er i gang med at integrere selskabet med Fujitsu-koncernens øvrige aktiviteter.
Fujitsu Group er verdens fjerdestørste teknologivirksomhed, og som eneste japanske computerproducent vil selskabet fortsætte sin produktion af bl.a. laptops på fabrikker i Paderborn i Tyskland.
- Det er kun 1 pct. af den samlede omkostning ved at fremstille en computer, som er arbejdskraft. Der er ingen grund til at flytte produktionen til lande med lavere løn men højere fejlrater. Vi tror på, at man kan producere med anderledes kvalitet i Tyskland, end man kan i Kina. Det kan simpelthen ikke betale sig at flytte produktionen. Det siger den nordiske chef for Fujitsu Technology Solutions, Lars Wörzner.

Lars Wörzner håber fusionen af de to Fujitsu’er i Danmark kan være afsluttet inden den 1. oktober og derefter satser man på at vokse.

Fujitsu-gruppens samlede strategi går på at introducere europæerne for flere af koncernens produkter og blive en ægte globaliseret virksomhed som HP og IBM.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063