23948sdkhjf

Ny administrerende direktør i Develco Products

Solid ledelseserfaring, bredt kendskab til elektronikbranchen og et vidtfavnende netværk inden for tekniske løsninger kendetegner Develco Products’ nye administrerende direktør.
Develco Products, der laver løsninger inden for fjernaflæsning af målere og styring af hjemmets apparater, har indgået en aftale med Niels Buus. Den nye direktør tiltræder stillingen på baggrund af solid erfaring med management og strategisk forretningsudvikling.

Aftalen med Niels Buus er indgået for at få gennemført adskillelsen af Develco Products fra udviklingshuset Develco A/S. Hidtil har de to selskaber haft samme direktør, men nu er tiden kommet til at sætte fart på processen frem i mod et selvstændigt selskab.

- Med ansættelsen af Niels Buus har vi formået at hente en af teknologisektorens mest erfarne mænd til vores virksomhed. Dermed kan vi fortsætte den stærke udvikling, vi er midt i, og skabe en god platform for den videre udbygning af selskabet, udtaler bestyrelsesformand Freddy Engel.

Niels Buus kommer til teknologiselskabet fra tilsvarende stillinger i EIVA og GateHouse. Niels har endvidere siddet fem år som divisionsdirektør i Terma. Develco Products' nye direktør har omfattende bestyrelseserfaring og er medlem af tre bestyrelser, alle teknologivirksomheder. Tidligere har Niels siddet i en del andre bestyrelser og er generelt meget fokuseret på udviklingen af det bedst mulige samspil mellem branchens aktører.

- Jeg glæder mig til at arbejde med den videre udvikling i Develco Products. Der er rigtigt gode perspektiver i markedet, og virksomheden har nogle fremtidssikre produkter, som giver god mening for forbrugerne, og som kan bidrage til en mindre belastning af miljøet, siger Niels Buus.

Området er i kraftig vækst, fordi energiselskaberne i øjeblikket er ved at udrulle løsninger med fjernaflæsning af forbrugsmålere kombineret med Home Automation. Markedsbehovet forventes at stige jævnt i de kommende år.

Kilde: Develco - http://www.develco.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078