23948sdkhjf

Wieland starter eget selskab i Danmark

Gycom Danmark A/S har siden 1. maj 2001 varetaget Wieland Electric GmbH´s interesser på det danske marked. Nu etablerer Wieland eget salgsselskab i Danmark.
Gycom Danmark har hidtil fungret som salgsorganisation for wielands rækkeklemmer, installationsstikforbindelser (Gesis) og printklemmer.

Som en konsekvens af Wieland Electric GmbH´s internationale strategi, der blandt andet betyder direkte kontakt til de store Key Account kunder på det danske marked, er det besluttet at etablere eget selskab i Danmark, med officiel opstart den 1. marts 2010.

I forbindelse med skiftet afgiver Gycom Danmark A/S en række nøglemedarbejdere med kernekompetence inden for Wielands produktprogram. Derudover vil lager, aftaler, projekter med mere blive overdraget til det nye selskab. Alt sammen for at sikre kunderne en nem og gnidningsløs overgang.

Alle henvendelser og håndtering af Wieland agenturet vil blive varetaget af Gycom Danmark indtil den nye organisation er på plads. Herefter vil Wieland Electric A/S være klar til at fortsætte det tætte samarbejde med den danske grossistbranche, installationsmarkedet, industrien og OEM kunder.

Kilde: Gycom A/S - http://www.gycom.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078