23948sdkhjf

Ny helikopter-aftale til Terma

Terma har underskrevet et Memorandum of Understanding med Lockheed Martin, hvor man sammen vil forsøge at få del i det danske søværns indkøb af nye helikoptere.
I juni besluttede den danske regering, at søværnet skal have nye helikoptere til opgaver i Nordatlanten og internationalt. En af kandidaterne er Lockheed Martins MH-60r multimission helikopter, og bliver den valgt, kan Terma blive begunstiget med ordrer fra den amerikanske koncern.

- Lockheed Martin og Terma vil forene vores komplementære erfaringer og kvalifikationer, hvis den danske regering vælger at anskaffe den amerikanske flådes mest avancerede maritime helikopter, siger Marillyn Hewson, president hos Lockheed Martin Systems Integration - Owego.

- Lockheed Martin og Terma deler en lang og fordelagtig historie, som inkluderer F-16, C-130 og F-35 programmer. Vi er derfor meget glade og stolte over, at vi med dette MOU udvider samarbejdet til også at omhandle Lockheed Martins System Integration – Owego. Vi ser meget frem til at forene begge virksomheders kernekompetencer i det danske søværns helikopter-program og undersøge en række andre spændende forretningsmuligheder, siger Termas administrerende direktør Jens Maaløe.

Kilde: Terma - http://www.terma.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126