23948sdkhjf

Saab omstrukturerer

Den svenske koncern organiserer sig i fem forretningsområder i stedet for de hidtidige 15 og ændrer ledelsen.
Den globale forsvarsindustri gennemgår store forandringer i disse år og for at tilpasse sig, har Saab valgt at gennemføre en række strukturelle ændringer. Fremover organiserer Saab sig i forretningsområderne Aeronautics, Dynamics, Electronic Defence Systems, Security & Defence samt Support & Services.

- Vi organiserer os for at møde de nye vilkår i vores branche, hvilket blandt andet indebærer, at vi må vokse på verdensmarkedet, udvikle tydeligere kundetilbud samt sikre en stærk position inden for samfundssikkerhed, siger Saabs topchef Åke Svensson.

Chef for Aeronautics bliver Lennart Sindahl, for Dynamics Tomas Samuelsson, for Electronic Defence Systems Micael Johansson, for Security & Defence Solutions Gunilla Fransson og for Support & Services Lars-Erik Wige.

Derudover har Saab etableret en ny stilling som Chief Operations Officer, til hvilken de fem forretningsområder rapporterer. Den vil blive varetaget af Lena Olving, som i dag er chef for Systems & Products.

Derudover etableres en stilling som Chief Marketing Officer, som vil blive varetaget af Jonas Hjelm, der i dag er ansvarlig for Saabs regeringskontakter.

Kilde: Saab - http://www.saab.se

Læs mere om: Saab
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063