23948sdkhjf

Klima-pris til Stirling

Vinderne af årets Climate Cup-konkurrence blev kåret ved Climate Cup-prisuddelingen under årets Nordic Climate Solutions-konference i Bella Center i København i går.
Ud af i alt 51 ansøgninger var 19 nomineret for deres klimaindsats. Seks af dem vandt en Climate Cup 2009-pris, og Kronprins Frederik overrakte årets Climate Cup Hovedpris til Stirling DK. Derudover blev der i fire kategorier uddelt seks priser.

- Strategiprisen 2009 - mindre en 500 medarbejdere: Henning Larsen Architects
- Strategiprisen 2009 - mere end 500 medarbejdere: DSB
- Reduktionsprisen 2009 - mindre end 500 medarbejdere: Odense Havn
- Reduktionsprisen 2009 - mere end 500 medarbejdere: Scandic Hotels
- Innovationsprisen 2009: Stirling DK
- Partnerskabsprisen 2009: Nødstrøm

Kronprins Frederik overrakte Climate Cup Hovedprisen
Ud over de fire priskategorier blev der i år kåret en vinder af Climate Cup Hovedprisen, som blev overrakt af kronprinsen som en særlig anerkendelse af vinderens klimaindsats. Hovedprisen tildeles en af vinderne inden for de fire Climate Cup-priser, som gennem sin indsats formår at gavne både klimaet og sin egen organisation samt skabe værdi i samfundet i mere bred forstand. Overrækkelsen er et led i samarbejdet mellem Climate Cup og Royal Awards for Sustainability.

Stirling DK vandt hovedprisen, fordi de med deres innovation signalerer, at de har potentialet til at gavne klimaet, deres egen organisation og samfundet i mere bred forstand.

Kilde: Price Waterhouse Coopers - http://www.pwc.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08