23948sdkhjf

Gatehouse afskediger igen

Software-udvikleren har skåret yderligere fire ingeniørstillinger. Dermed er det sjette gang på 1½ år, at man er nødsaget til at afskedige medarbejdere.
Baggrunden for de seneste afskedigelser er ifølge administrerende direktør Michael Bondo Andersen, at der ikke er kommet det forventede antal ordrer. Han understreger dog, at det ikke er ensbetydende med, at Gatehouse har mistet markedsandele, men at ordretørken er et problem for branchen som helhed. Det skriver Ingeniøren.

- De ting, vi laver, er afhængige af store investeringsprogrammer hos kunderne, og vi kan konstatere, at den slags store beslutninger trækker ud. Kundernes tilbagemelding til os er, at projekterne stadig er relevante, men at pengene lige skal findes først, fortæller Michael Bondo Andersen til Ingeniøren.

Det er sjette gang inden for 1½ år, Gatehouse har været nødsaget til at afskedige medarbejdere. Senest var i juli, da to stillinger blev nedlagt. Michael Bondo Andersen håber, at det nu er slut med nedskæringerne, men understreger at det kræver, at der kommer flere ordrer ind.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078