23948sdkhjf

Ny CEO i spidsen for GateHouse SatCom

De nordjyske specialister i satellitkommunikation, GateHouse SatCom, har fået ny CEO.

Efter en karriere på foreløbigt 17 år i virksomheden sætter Thomas Scott Jensen sig nu for bordenden, og han ser frem til at stå i spidsen for den ambitiøse virksomhed.

- Jeg er enormt glad og ydmyg over at få muligheden for at stå i spidsen for GateHouse SatCom, som jeg har været en del af i rigtig mange år. Virksomheden er inde i en utrolig interessant udvikling og står over for en spændende og skelsættende fremtid, hvor vi tror på, at vores løsninger kan komme til at spille en kæmpe rolle i et endnu meget uforløst marked, siger Thomas Scott Jensen i en pressemeddelelse.

Den nye CEO har faktisk siddet på posten siden nytår, hvor han skiftede fra rollen som COO og VP i virksomheden.

GateHouse SatCom er pt i fuld gang med at udvikle den teknologi, der skal sikre kommunikationen i et kommende satellitbaseret 5G-netværk, der skal dække overalt på Jorden.

Om GateHouse SatCom:

  • GateHouse er etableret i 1992 af Michael Bondo Andersen, der i dag er CEO for GateHouse Group.
  • GateHouse SatCom har specialiseret sig i udviklingen af softwareløsninger til de satellitterminaler, der sikrer, at blandt andet skibe og fly har netværksforbindelse.
  • Hovedsæde i Nørresundby
  • Er en del af GateHouse Group, der beskæftiger omkring 60 medarbejdere.

Kilde: GateHouse SatCom

Den opgave rummer et markant kommercielt potentiale.

- Vores opgave bliver dels at få ombygget den helt rigtige organisation og derved styrke os på produktsiden, og dels at løfte den kommercielle del af forretningen, så vi er gearet til at vækste, når markedet for alvor tager fart. Her glæder jeg mig også over at kunne trække på mine kompetencer fra min tid som salgsansvarlig i virksomheden, siger Thomas Scott Jensen. 

Både i 2019 og 2021 modtog GateHouse SatCom millionstøtte fra Den Europæiske Rumorganisation og Uddannelse- og Forskningsstyrelsen.

Midlerne herfra er især gået til udviklingen af standardsoftware til fremtidens satellitbaserede 5G-netværk.

Den nu forhenværende CEO for GateHouse SatCom, Ulrik Rasmussen, fortsætter som CCO for moderselskabet GateHouse Group, der foruden GateHouse SatCom består af datterselskaberne GateHouse Maritime og GateHouse Igniter. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109