23948sdkhjf

Danotek klar til udvidelse

Den østjyske producent af elektroniske styringer mærker på trods af finanskrisen stadig fremgang. Snart er man klar til at bygge en ny fabrik.
Mens andre producenter i elektronikindustrien er hårdt ramt af krisen, er Randers-virksomheden Danotek kun ramt i meget moderat grad. Faktisk fortsætter virksomheden med at vokse, og i år har man foreløbig udvidet medarbejderstaben fra 11 til 14 – og efter planen når man næste år op på 25 medarbejdere. Det skriver Randers Amts Avis.

- Hele 2008 var et sandt guldår for os, og der gik lang tid, hvor jeg nærmest ikke forstod, hvad folk mente, når de talte om krisen. Men pludselig var den der - som en mur. Imidlertid har vi formået at styre flot udenom muren, og faktisk er det lykkedes os at hente nye kunder og dermed markedsandele, også i år, forklarer Danoteks direktør Ole Stabell til Randers Amts Avis.

Alligevel har Danotek taget sine forholdsregler under krisen. Efter planen skulle virksomheden have rykket ind i en helt ny fabrik, men det byggeri har man valgt at udskyde. En egnet grund til fabrikken er dog allerede købt, og byggeriet er planlagt i alle detaljer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078