23948sdkhjf

Det sker: Eksportfremstød mod offshore-sektoren i Yorkshire

Center for Underleverandører har indledt samarbejde med EU- Center- Enterprise Europe Network vedrørende fælles eksportfremstød for danske underleverandører.
EU- Center- Enterprise Europe Network er finansieret af EU og har til opgave at skabe samhandel og netværk mellem virksomheder på tværs af grænserne i EU. I det regi har CFU sammen med forsvarsklyngen CenSec arrangeret et fælles netværks- og markedsbesøg i offshore- og forsvarsindustrien i Yorkshire.

Det første arrangement løber af staben 9.-11. november 2009 i Yorkshire, hvor fokus vil være på netværksopbygning og partnersøgning indenfor offshore - og forsvarsindustrien. Der vil under besøget blive lejlighed til at møde en række relevante aktører og virksomheder indenfor disse områder.

Arrangementet er en kombination af netværksmøder, en-til-en-møder, match making, speed dating, virksomhedsbesøg og møder med partnere fra de engelske virksomheder.

Besøg på AMRC i Sheffield
Som en del af turen vil der blive arrangeret et besøg hos Advanced Manufacturing Research Centre (AMRC) i Sheffield, som er det absolutte "top research centre" i Europa inden for avanceret fremstilling af komponenter i metaller og komposit. De er i øjeblikket i gang med at opbygge et lignende center på HIH-AU i samarbejde med blandt andet Boeing.

For yderligere info kontakt Knud Hareskov fra Center for Underleveranødrer på telefon 2025 3277 eller .

Kilde: Center for Underleverandører - http://www.underlev.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078