23948sdkhjf

Stor opbakning til ny elektronikmesse

Fagmessen EOT - Electronics of Tomorrow melder om solid støtte

Med 54 virksomheder på udstillerlisten og flere keynote speakere på programmet, kan den nye elektronikmesse EOT melde om god modtagelse fra branchen.

Med fremtidens elektronik som omdrejningspunktet byder messen på et nytænkt bud på et event, hvor konferencer, netværk og udstilling spiller sammen med vækst, udvikling og innovation som den røde tråd.

Én af de udstillere, der står klar, når messen åbner 31. oktober, er elektronikleverandøren Texim Europe:

- Markedet har ændret sig radikalt fra rene elektronikkomponenter til færdige løsninger, hvor antallet af udviklingshuse og underleverandører stiger, og tilvæksten af nye kunder kommer fra andre brancher. Den udvikling kræver konstant nytænkning, og derfor har branchen behov for denne helt nye messe, siger Jeff Mankvard, nordisk salgsdirektør for Texim Europe, og tilføjer:

Konferenceprogram med internationalt tilsnit 
På konferencesiden man de besøgende hente ny viden om alt fra konkret implementering af fremtidens teknologier til smart city-initiativer. Dette bliver blandt andre fra den anerkendte forfatter og foredragsholder Clive "Max" Maxfield fra USA, der som chefredaktør på embedded.com vil fortælle mere om, hvordan fremtidens teknologier bliver implementeret i den næste generation af produkter i elektronikindustrien, og hvilke muligheder det giver i slutprodukterne.

Bo Fristed, chief innovation officer i Aarhus Kommune, som er én af de førende kommuner i Europa inden for smart cities, vil på EOT fortælle om arbejdet med smart city-initiativer i Aarhus Kommune og det væld af muligheder, teknologierne giver. Aarhus Kommune arbejder blandt andet ud fra en bruttoliste på 150 idéer og løsninger, som skal implementeres i kommunen, hvortil de søger både udviklere og leverandører.

Direktør i Vækstfonden, Christian Motzfeldt, vil give guldkorn til, hvordan man på den internationale bane kan få kontakt til de rigtige kompetencer - både teknisk og kommercielt - og her vil han blandt andet fortælle mere om det netop oprettede "Denmark Bridge"-program med direkte link til Silicon Valley.

Konferenceprogrammet ventes at indeholde 40 indlæg med speakere fra ind- og udland inden for emnerne Internet of Things, Start-ups & Funding, Supply Chain, Business models, Security og Wireless & Cloud. 

EOT bliver afholdt i MCH Messecenter Herning i dagene 31. oktober til 2. november 2017.

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094