23948sdkhjf

Omsætningen tidoblet

Torben Fristrup kan med sindsro gå fra borde på Cubic i Brønderslev

Det er gået stærkt for Cubíc i Brønderslev. Da Torben Fristrup i 1989 kom til Cubic, var omsætningen 40 mio. kr., og nu er den 10 gange så stor.

Det konkluderede direktør Jacob Møller Knudsen ved receptionen i går for Torben Fristrup, der gennem 28 år på Cubic har ført virksom- heden gennem væksten.

Foruden at det var et farvel til Torben Fristrup, var det goddag til Jacob Møller Knudsen og Jesper Fristrup, der nu skal styre virksomheden ind i fremtiden. Dog er Torben Fristrup bestyrelsesformand.

Jacob Møller Knudsen kaldte Torben Fristrups indsats for imponerende.

Torben Fristrup har haft stor indflydelse på Cubics børsnotering og efterfølgende afnotering.

Jacob Møller Knuden kom også ind på Torben Fristrups enorme detailviden omkring virksomheden.

Jacob Møller Knudsen konstaterede, at de vil drive virksomheden videre på deres måde. Men dog uden den store revolution.

- Men jeg kan forsikre, at vi vil bestræbe os på at bære arven videre og fortsat udvikle Cubic til glæde for kunder, medarbejdere og øvrige forretningspartnere.

- Du har altid formået at lave beslutninger med det lange sigte for øje, og Cubic fremstår i dag som en meget moderne produktionsvirksomhed med god basis for fremtiden.

- Det er ikke kun Cubic, du har gjort noget for. Du har også udført et betydeligt arbejde gennem bestyrelsesarbejde og lignende, ligesom du har deltaget i arbejde for Dansk Industri, konstaterede Jacob Møller Knudsen,.

Torben Fristrup konstaterede, at det har været 28 fantastiske år med hele verden som arbejdsplads og mødet med mange kulturer og mennesker. Det har været overvældende og berigende, men også oplevelser, der viser, hvor forskellig verden er i dag.

Torben Fristrup sagde, at det ikke havde været muligt at bringe Cubic til det, virksomheden er i dag, uden stabile, kvalificerede og loyale medarbejdere.

Jacob Møller Knudsen har været i virksomheden i 20 år og Jesper Fristrup i 12 år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062