23948sdkhjf

Arrow-resultat bedre end ventet i tredje kvartal

Både omsætning og overskud overgik ledelsens forventninger hos komponentleverandøren i tredje kvartal.
På trods af krisen lykkedes det Arrow at komme ud af tredje kvartal med sorte tal på bundlinjen. Koncernens samlede omsætning endte på 3,67 mia. dollars (18,5 mia. kr.) mod 4,30 mia. dollars (21,6 mia. kr.) i tredje kvartal 2008. På bundlinjen hentede man i kvartalet et nettooverskud på 12,6 mio. dollars (63,4 mio. kr.) mod 76,1 mio. dollars (383,0 mio. kr.) i 2008.

- Vores afvikling af dette kvartal var fremragende og overgik vores forventninger, når det gælder omsætning, indtjening pr. aktie og cash flow. Vi har stadig god kontrol over de ting, vi kan, uagtet det økonomiske klima. Vi fortsatte ligeledes med at forenkle vores virksomhed samtidig med, at vi var fokuserede på vores langsigtede mål om at øge salget og markedsandelen, siger Michael J. Long CEO hos Arrow.

Både inden for komponentsalget og salget af ECS-løsninger kan han melde om en stabilisering af markedet i både Nordamerika, Europa og Asien. Derfor forventer Arrow også fremgang i fjerde kvartal. Her kalkulerer man med en omsætning på 3,65-4,25 mia. dollars (18,4-21,4 mia. kr.).

Kilde: Arrow - http://www.arrow.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078