23948sdkhjf

Nystartet selskab indgår aftale med Agilent i Danmark

Altoo Measurement Science ApS er blevet udpeget som Agilent Technologies ”International Designated Reseller” (IDR) for Danmark, Island og Grønland, med start 1. november 2009.
Dermed bliver det nystartede selskab distributør af test- og måleudstyr i de tre lande. For Agilent er formålet med aftalen hovedsageligt at give kunderne lettere adgang til virksomhedens produkter og tjenester.

- Vi er stolte over at samarbejde med verdens førende leverandør af test- og måleudstyr i Danmark, Island og Grønland. Altoo's professionelle medarbejdere har over 70 års erfaring i måleteknik og er tilgængelige for kunder, som er interesserede i Agilents elektroniske testudstyr, siger Teit Poulsen, direktør for teknologi og markedsføring i Altoo.

- Det er magtpåliggende for Altoo at have det højeste niveau af teknisk ekspertise, så vi kan levere hurtige og grundige svar på kundernes spørgsmål og anmodninger om køb, integration og support af testudstyr, siger Geir Gåsland, Altoo, salgsdirektør.

- Vi er glade for at have udpeget Altoo som en IDR. Med Altoo, vil kunderne opleve endnu flere muligheder, når de vælger Agilents kvalitetsmåleudstyr, siger Benoit Neel, vice president og general manager for Agilents europæiske (EMEA) salgsorganisation.

Altoo er et nystartet, højteknologisk selskab, der udspringer fra Agilents afdeling for elektronisk måleudstyr og målesystemer. Grundlagt af Geir Gåsland (tidligere direktør for Agilent Danmark), Teit Poulsen (tidligere Agilent Division og europæiske marketing chef) og Jens Thomadsen (salgsingeniør med over 26 års erfaring).

Kilde: Altoo Measurement Science - http://www.altoo.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079