23948sdkhjf

Til kamp mod forsinkelser på Joint Strike Fighter

Det amerikanske forsvarsministerium vil nu gennemgå det ambitiøse kampfly-projekt for at hindre forsinkelser og overskridelser af budgettet.
En ny rapport fra Joint Estimate Team, der er en analyseenhed under Pentagon, konstaterer, at Joint Strike Fighter-projektet risikerer at blive to år forsinket og samtidig overskride budgettet med op til 17 mia. dollars. Overskridelserne skyldes blandt andet, at testen af flyet kun skrider langsomt frem, og hidtil har man kun gennemført ca. 3 % af testfasen. Det skriver DefenseNews.com ifølge Ingeniøren.

Overskridelserne får nu alarmklokkerne til at ringe hos Pentagon, og derfor vil eksperter nu udarbejde en plan for, hvordan man styrer uden om de værste problemer.

- Rapporten viser, hvad der vil ske, hvis vi ikke reagerer, og vi skal ændre tingene, så forudsigelserne ikke bliver en realitet, udtaler Ashton Carter, der er Pentagons øverste ansvarlige for indkøb, teknologi og logistik, til DefenseNews.com.

Hos flyproducenten Lockheed Martin afviser man rapporten, men indrømmer at der kan blive tale om moderate forsinkelser og budgetoverskridelser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063