23948sdkhjf

Schneider Electric i teknologisksamarbejde med B&R

Schneider Electric har netop offentliggjort det næste step i det teknologiske samarbejde med B&R om at udvikle innovationer inden for udvalgte nøgleprodukter.
Samarbejdet har fokus på udviklingen af automation- og control-teknologiske komponenter. Begge parter opnår ved samarbejdet mulighed for at tilbyde kunderne avancerede og innovative teknologier, der skal opfylde de altid stigende krav og behov for performance. B&R tog det første succesfulde skridt i samarbejdet, idet man fik adgang til industriførende frekvensomformer-teknologi. Schneider Electric følger stærkt efter og vil nu opdatere deres controller og I/O-system. Elie Belbel, Schneider Electric’s OEM Solutions SVP siger:

- Vores mål er at kunne tilbyde enkle og brugervenlige maskin- og procesløsninger, samt opfylde kundens vigtigste behov i form af, at reducere kompleksiteten i alle aspekter i løbet af en maskines levetid. Idet vi tilbyder førende industriteknologier, og tilpasser den de individuelle løsninger/krav for enhver kunde, er vi sikre på, at vores kunder opnår den mest innovative og optimale control-løsning på markedet.

Hans Wimmer, Managing Director, B&R, forklarer:

- Nye og innovative produkter, der har afgørende indflydelse på trends indenfor automationsbranchen, ses som grundstenene i vores kontinuerlige udvikling og den eneste måde, hvorpå vi kan indfri virksomhedens ambitiøse planer. Samarbejdet med Schneider Electric vil på sigt kunne hjælpe os til at indfri vores mål endnu hurtigere.

Kilde: Schneider Electric - http://www.schneider-electric.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063