23948sdkhjf

Molex og AAU tester fremtidens mobilantenner

Fremtidens mobilantenner skal optimeres, så de fx kan modtage mobilt tv. Derfor har Molex og Aalborg Universitet kastet sig ud i en række forsøg.
Nye teknologier skal prøves i det virkelige liv. Det var baggrunden for en række forsøg foretaget af Aalborg Universitet og antenneproducenten Molex. I Aalborgs gader har man via en række testpersoner været i gang med at teste prototyper på nye antenner. Særligt ved testen er, at mobiltelefonerne er udstyret med to antenner i stedet for normalt en. Det skriver Ingeniøren.

- Vi er meget spændte på at se udfaldet. Vi regner med, at vi kan designe nogle bedre antenner, når vi på den her måde får et bedre kendskab til det virkelige radiomiljø, udtaler Morten Christensen fra Molex til Ingeniøren.

Formålet med testen er blandt andet at geare antennerne til at kunne håndtere fremtidens mobiltelefoni, hvor der stilles langt større krav til båndbredde. Det skal sikre, at brugerne via telefonerne kan benytte internettet langt mere end i dag, og at man fx kan modtage streamet tv.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094