23948sdkhjf

Roblon køber op i USA

Som et led i Frederikshavn-virksomhedens vækststrategi og fokus på kerneforretningen har man overtaget Neptco jv llc. i Hickory, North Carolina

Neptco indgår i den amerikanske børsnoterede koncern Chase Corporation.

Ifølge Roblon komplementerer de to virksomheder hinanden på produktudbud og geografisk tilstedeværelse, hvilket i stigende grad vurderes at være afgørende for at servicere udvalgte strategiske kunder med global tilstedeværelse og produktionsfaciliteter flere steder i verden.

Roblon overtager produktionsanlæg, varebeholdninger, produktrettigheder, brands og kunderelationer relateret til den fiberoptiske kabelindustri. Prisen for overtagelsen er foreløbig opgjort til 4 mio. dollars, men der vil ske regulering for optalte varebeholdninger.

Roblon har etableret et amerikansk selskab, Roblon US Inc., Hickory, North Carolina, der vil gennemføre transaktionen.

Den del af Neptco, som overtages af Roblon, omsatte i 2015/2016 for cirka 10 mio. dollars og havde et positivt resultat af primær drift (EBIT).

Neptco er leverandør af fiberoptiske kabelkomponenter, der markedsføres under en række kendte brands. Virksomhedens nuværende forretning fokuserer hovedsageligt på det nordamerikanske marked.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078