23948sdkhjf

Ny Siemens teknologi til Radiologisk Afdeling på Århus Sygehus

Siemens nyeste skud på Artis Zee-stammen er den såkaldte Artis Zeego, der udmærker sig ved sin enestående røntgenbilledkvalitet, store bevægelsesfrihed samt mulighederne for 3-dimensionelle billeder. Som det første sted i Danmark er systemet for nylig blevet installeret på Århus Sygehus.
På Århus Sygehus har man med indkøbet af det nye Artis Zeego-system fået en stærk teknologisk allieret i kampen mod kræft. Invasiv radiolog og overlæge Dennis Tønner Nielsen kalder udstyret fra Siemens en markant højnelse af behandlingskvaliteten på området.

- Det er navnlig fleksibiliteten i selve konstruktionen af C-buen og kvaliteten af billedmaterialet, der gør Artis Zeego til et effektivt instrument i operationsstuen. Med robotteknologien kan man placere C-buen, hvor man har lyst til, hvilket giver større bevægelsesfrihed for personalet under sædvanligvis trange forhold. Og med den høje billedopløsning kombineret med muligheden for at få vist hele tumoren fra forskellige vinkler kan vi meget præcist tilrettelægge og udføre behandlingen, siger Dennis Tønner Nielsen.

Hos Siemens håber man på, at resultaterne fra Artis Zeego-behandlingerne på Århus Sygehus kan være med til at udbrede kendskabet til den nye teknologi på de danske sygehuse.

- I Artis Zeego har Siemens et enestående produkt, der både har potentialet til at effektivisere og optimere arbejdsmiljøet på de radiologiske afdelinger samt forbedre selve behandlingskvaliteten på eksempelvis kræftindgreb. Derfor håber vi også, at man i branchen og på politisk niveau vil spærre øjnene op for de positive resultater fra Århus Sygehus, siger Thomas Larsen, salgschef i Siemens Healthcare.

Artis Zeego blev installeret på Århus Sygehus i juni 2009.

Kilde: Siemens

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078