23948sdkhjf

Her er B&O Plays nye topchef

Bang & Olufsen henter B&O Plays nye CEO hos modeikonet Benetton

Bang & Olufsen har udnævnt John Mollanger til ny CEO for B&O Play samt Executive Vice President og medlem af Bang & Olufsens direktion. John Mollanger tiltræder den nye stilling i foråret 2017.

- Vi glæder os til at kunne byde John Mollanger velkommen. Jeg er overbevist om, at han besidder den internationale ledelseserfaring, som kan tage B&O Play til det næste niveau, siger CEO, Henrik Clausen

John Mollanger (46) kommer til Bang & Olufsen fra Benetton gruppen, Italien, hvor han fra 2015-2017 har været Chief Product and Marketing Officer. Før han kom til Benetton gruppen, har John Mollanger haft rollen som Chief Product and Marketing Officer i Asics Corporation fra 2012-2014. John Mollanger har en lang karriere inden for sports-, lifestyle-, og modesegmentet og har bestredet seniorposter i f.eks. Nike Inc., Puma International og Vitesse. John Mollanger har en bachelor i International Business fra I.C.L. Business School i Lyon og har derudover en lederuddannelse i strategisk marketing fra Stanford Universitetet i USA.

På baggrund af organisatoriske ændringer tiltræder Stefan Kenth Persson en ny rolle som Executive Vice President for Bang & Olufsens HOME forretningsenhed. Stefan Persson fortsætter som del af direktionen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14