23948sdkhjf

Printca tilbage på sporet

Efter konkursen med GPV Industries blev Printca hurtigt rekonstrueret. Og nu syv måneder senere kører Aalborg-virksomheden atter på fuldt blus.
Medarbejderne har knoklet for at få Printca på benene igen, næsten som var det deres egen forretning, fortæller en glad Git Becker, som er adm. direktør i virksomheden.

Med skrammer i lakken har alle kløet på, og Printca har i hele rekonstruktionsfasen spillet med åbne kort overfor deres kunder, hvilket har givet pote. Og nu er printpladeproducenten sulten efter mere end bare ren overlevelse. Det skriver Nordjyske.

I dag har Printca 65 medarbejdere og man forventer en omsætning på 60 millioner efter første år med fod under eget bord. Og selvom Printca stadig er inde i en stabiliseringsfase, har direktionen planer for fremtiden.

- Vi har lavet en investeringsplan for de næste tre, fire år. Vi vil investere i udvikling, med en fordobling af omsætning og øget medarbejderstab som mål, siger Git Becker afsluttende.

Om Printca
Printca er den ene af kun to leverandører i Europa, med de særlige certificeringer, der skal til for at levere printplader i den kvalitet, der anvendes i satellitter, radarer og jagerfly.

Kilde: Nordjyske

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078