23948sdkhjf

Salg af energiløsninger skal få Schneider Electric ud af krisen

Det store fokus på miljøvenlig energi ventes at give høj vækst hos Schneider Electric i de kommende år.
I disse dage er Schneider Electrics topchef Jean-Pascal Tricoire til stede ved COP15 i København. Her skal han fortælle mere om den franske koncerns forventninger til markedet i de kommende år. Det skriver Børsen.

Han er ikke i tvivl om, at den grønne model er den rigtige – dels fordi den er gavnlig for miljøet, men også fordi den giver virksomhederne besparelser.

Forventer vækst
Og energiløsninger er netop et centralt element, når det drejer sig om at bringe Schneider Electric sikkert gennem finanskrisen. Her forventer Jean-Pascal Tricoire stor vækst i de kommende år.

- Efter at have gennemført de første akutte tilpasninger på medarbejdersiden, ser virksomhederne nu i høj grad på, hvordan de via effektiviseringer af produktionen kan få omkostningerne endnu længere ned. Og her står muligheden for at spare nogle gange helt op til 40 % af energiomkostningerne i dag højt på virksomhedernes interne dagsorden, udtaler han til Børsen.

Schneider Electric forventer selv en vækst i de kommende år, der ligger 3 procentpoint over samfundets generelle vækst. Den forventning baseres netop på den store interesse for energirigtige løsninger.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126