23948sdkhjf

Nilfisk-Advance åbner fabrik i Mexico

Nilfisk-Advance annoncerede tirsdag den officielle åbning af en ny fabrik i Queretaro, Mexico.
- Vi er meget glade for at begynde at producere i Queretaro, Mexico. Denne nye fabrik viser Nilfisk-Advance' stærke engagement i Latinamerika og giver betydelige vækstmuligheder for vores virksomhed i disse voksende markeder, siger Jørgen Jensen, administrerende direktør, Nilfisk-Advance A/S.

Nilfisk-Advance har distribueret sine produkter i Mexico gennem autoriserede forhandlere i over 40 år. I 2006 oprettede man sit eget salgsselskab i Mexico City og fulgte op med salgsselskaber i Argentina og Chile i 2008.

Har investeret 50 millioner
Åbningen af fabrikken i Queretaro giver Nilfisk-Advance nye logistiske og omkostningsmæssige fordele og fremmer virksomhedens globale vækststrategi. Koncernen forventer at beskæftige omkring 200 medarbejdere på fabrikken med samling af professionelle rengøringsmaskiner.

- Vi er stolte af at åbne denne topmoderne fabrik i Queretaro. Vi investerer 50 mio. kr. i fabrikken, der skal producere rengøringsmaskiner, som både imødekommer og overstiger forventningerne hos vores kunder, siger Jørgen Jensen.

- Nilfisk-Advance har udstyret Queretaro fabrikken med den nyeste teknologi og bemandet den med højt kvalificeret og veluddannet personale.

Kilde: NKT Holding - http://www.nkt.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.674