23948sdkhjf

Nilfisk-Advance åbner nyt salgsselskab i Brasilien

Dermed fortsætter ekspansionen ud i Emerging Markets.
Ved udgangen af 2009 åbner Nilfisk-Advance endnu et kontor i Sydamerika. Udvidelse af virksomheden i Nord-og Sydamerika er en vigtig brik i realiseringen af den ønskede vækststrategi og er med til at fastholde en førerposition indenfor den professionelle rengøringsindustri.

- Vi ser Brasilien som et af de helt centrale vækstområder og forventer her en af de højeste vækstrater indenfor de kommende år med den bedste markedsstabilitet på verdensplan, siger Jørgen Jensen, administrerende direktør, Nilfisk-Advance.

Base i São Paulo
- Brasilien har en stigende levestandard, der medfører øget efterspørgsel efter professionelt rengøringsudstyr. Desuden vil de kommende begivenheder med værtskabet for verdensmesterskabet i fodbold i 2014 og OL i 2016 sætte skub i denne udvikling. Derfor er det meget vigtigt for Nilfisk-Advance at etablere direkte tilstedeværelse på dette marked og derved udnytte det store vækstpotentiale, uddyber Jørgen Jensen.

I løbet af andet halvår af 2009 har Nilfisk-Advance arbejdet målrettet med at oprette det nye salgsselskab i Brasilien. Aktiviteterne vil være baseret i hovedstaden São Paulo og vil i første omgang bestå af salg, service, logistik og lager.

Som general manager for det nye salgsselskab har Nilfisk-Advance ansat Christian Mina. Han slutter sig til virksomheden med omfattende og mangeårig erfaring indenfor den professionelle rengøringsindustri.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095