23948sdkhjf

Terma kan nu levere til Boeings civile fly

Den amerikanske flygigant har afsluttet en omfattende besigtigelse af Termas fabrik i Grenå og godkendt den danske virksomhed som leverandør til civile fly.
- Terma har højt specialiserede produktionsfærdigheder inden for kompositter, og denne kvalifikation af Boeing Commercial Airplanes er et vigtigt skridt mod en forøgelse af vores forretning inde for kommercielle fly, siger Termas vice president, strategic marketing, Jørn Henrik Levy Rasmussen.

- Under godkendelsen har vi demonstreret vores voksende færdigheder inden for design, produktionskontrol, maskiner, kompositter, montage og kvalitetskontrol, tilføjer han.

Fra militære til kommercielle fly
Boeing gennemførte godkendelsen som en del af koncernens voksende samarbejde med Terma. Terma producerer allerede winglets til kommercielle fly og forskellige kompositstrukturer til kampfly og motorer.

- Besøget bekræftede, at Terma kan blive en realistisk partner og leverandør af kommercielle flystrukturer, siger president for Boeing Northern Europe, Jan Närlinge.

- Vi var imponerede, ikke bare af Terma nuværende færdigheder og processer, men også af deres planer for udvidelse af fabrikken i Grenå, hvor man vil bruge sine komposit-færdigheder til kommercielle aerostrukturer, tilføjer han.

Kilde: Terma - http://www.terma.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094