23948sdkhjf

Assembléon Nordic bliver til Nordic SMT

Med etableringen af Nordic SMT vil HIN skabe en virksomhed, som på nordisk plan vil stå for distributionen af alle slags maskiner til elektronikproduktion
Med det nye selvstændige og nordiske distributionsselskab vil HIN på fællesnordisk plan sælge produktionsudstyr til nordisk elektronikproduktion.

Konceptet hedder Total Solutions og indeholder stort set alle enheder til den moderne elektronikproduktion. Foruden leverancer af high-end løsninger fra Assembléon-programmet vil Nordic SMT kunne levere alle slags komponenter til opsætninger af elektronikproduktion lige fra de simpleste conveyor-moduler over pick-and-place til avanceret røntgen udstyr.

HIN overtager Assembléon i Norden
Assembléon har på europæisk plan valgt at styrke deres salgs- og servicenetværk ved at opdele Europa i regioner. HIN overtager nu den nordiske region, som dækker de skandinaviske og baltiske lande.

Allerede et år tilbage oprettede Assembléon salgs- og serviceprovidere i de lande, hvor Assembléon ikke selv var repræsenteret. Assembléon anvendte første stavelse efterfulgt af landets første stavelse til disse samarbejdspartnere, og de indgår nu i de regionale enheder.

I det nordiske område indgår AssemFin således som en serviceprovider under Nordic SMT og forstærker dermed netværket af servicefolk for det nordiske område.

Hovedkvarter i Horsens
Hovedkvarter for Nordic SMT bliver i HIN’s lokaler i Horsens med lokale kontorer i de enkelte lande.

Salgsstaben er de velkendte ansigter fra Assembléon, som ved overtagelsen er overflyttet til Nordic SMT. Service funktionen fortsætter ligeledes med samme teknikere i de enkelte lande, og hele styrken supporteres på vanlig vis af Holland for så vidt angår Assembléon udstyr.

Samtidig er der etableret showroom på adressen i Horsens med et udvalg af de mest solgte maskiner, hvorfra den fremtidige operatørtræning og efteruddannelse også kan foregå.

Kilde: Nordic SMT - http://www.nordicsmt.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093