23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Interxion
Kevin Dean er ansat som ny marketingdirektør med ansvar for udformning og implementering af virksomhedens europæiske marketing- og forretningsstrategi. Han kommer fra Colt Telecom, hvor han gennem seks år var marketingdirektør i afdelingen for store selskaber.

Interxion ejer og driver 26 datacentre.

JJ Mechatronic A/S
Willy Madsen er ansat som sales manager med ansvar for nye kunder/projekter.

JJ Mechatronic er underleverandør af tyndplademekanik og apparatkonstruktion til blandt andet elektronik-, medico- og IT/telecombranchen.

Miele
Peder Kofoed Pedersen, 28 år, er udnævnt til leder af marketingafdelingen. Han har tidligere været produktchef i samme virksomhed.

Miele udvikler hvidevarer og andre husholdningsprodukter.

PC-Ware
Morten Jensen, 33 år, er udnævnt til commercial director med ansvar for økonomiafdeling, Licens Desk, lejemål, it, leverandører samt lager og logistik.

PC-Ware tilbyder et bredt spektrum af løsninger inden for standardsoftware, hardware og netværksinfrastruktur. Gruppen har datterselskaber i 26 lande.

Scangrip A/S
Sarah Oddershede, 33 år, er ansat som marketingkoordinator, hvor hun blandt andet får ansvar for udvikling og styrkelse af virksomhedens online marketingaktiviteter.

Scangrip producerer værktøj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078