23948sdkhjf

Prevas satser internationalt

I løbet af første halvår 2010 åbner Prevas nye kontorer i Bangalore og Dubai.
Efter 25 år på det nordiske marked er Prevas nu klar til at udvide med nye internationale kontorer. Målet er at øge salget på det internationale marked og sikre tilgang til veluddannede medarbejdere samtidig med, at omkostningerne skal sænkes.

Lokalt baserede samarbejdspartnere skal hjælpe Prevas med at rekruttere nye medarbejdere til de nye kontorer. Målet er at have 50 medarbejdere i Indien og en omsætning på 50 mio. kr. i Mellemøsten inden for tre år.

Svensk ledelse
Bangalore-kontoret vil under svensk projektledelse og –metodik tilbyde en række specialister og services inden for indretning af indlejrede systemer og industrielle it-løsninger.

- Indien har en af verdens hurtigst voksende økonomier, og it er den sektor, som hidtil er vokset bedst. At åbne et nyt kontor er et strategisk og vigtigt skridt for Prevas. Dels for at møde øget efterspørgsel på ingeniørkompetencer og dels for at kunne tilbyde omkostningseffektive udviklingstjenester, siger Mats Lundberg CEO for Prevas.

I Indien findes derudover et hurtigt ekspanderende marked for Prevas’ tjenester inden for produktudvikling og industrisystemer.

Olie- og gasindustrien
På markedet i Mellemøsten har Prevas fundet et stort potentiale for sit udbud af industrisystemer. Det er specielt kunder inden for olie- og gasindustrien, stål og aluminium samt fremstillingsindustrien, der forventes at efterspørge disse tjenester.

- Med Prevas’ lokale tilstedeværelse sparer kunderne omkostninger samtidig med, at de slipper for selv at tage risikoen og egne investeringer, siger Mats Lundberg, og fortsætter:

- Vi kan endda tage mindre offshore-projekter og dermed hjælpe virksomheder til øget konkurrencekraft i Asien og Mellemøsten. Samtidig forstærker Prevas sin førende markedsposition inden for indlejrede systemer og industriel it.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078