23948sdkhjf

Millionbevilling til sommerskole om innovation

En international sommerskole for ingeniørstuderende arrangeret af Ingeniørhøjskolen i Århus og Bang & Olufsen har netop modtaget en bevilling på 1,1 mio. kr. fra Oticon Fonden.
Den tre uger lange sommerskole Innovation Camp har været afholdt hvert år siden 2007, og med den nye bevilling er de kommende tre års sommerskoler sikret. Dermed får mere end 130 europæiske ingeniørstuderende mulighed for at lære om udvikling af koncepter til nye, innovative produkter i udviklingsmiljøet hos Bang & Olufsen i Struer.

- Vi er glade for, at Oticon Fonden har valgt at støtte afholdelsen af sommerskolerne i de kommende år. Det er vigtigt med tætte forbindelser mellem erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner, fordi alle virksomheder har brug for at være med i front, når det handler om teknologi og innovation, siger forskningschef Søren Bech fra Bang & Olufsen.

Tæt samarbejde med erhvervslivet
Også fra Ingeniørhøjskolens side er der stor tilfredshed med bevillingen til sommerskolen, der fra i år desuden har videncentret Innovation Lab med som samarbejdspartner.

- Som uddannelsesinstitution skal vi geare vores studerende til bedst muligt til at kunne udvikle fremtidens produkter. Sommerskolen er et godt eksempel på, hvordan Ingeniørhøjskolen arbejder tæt sammen med erhvervslivet om at styrke uddannelserne, siger adjunkt Kim Bjerge fra Ingeniørhøjskolen.

De studerende på sommerskolen er i de foregående år kommet fra uddannelsesinstitutioner i Portugal, Holland, Polen, England, Tjekkiet og Danmark. I de kommende år er det fortsat planen, at en stor del af deltagerne skal komme fra udlandet.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063