23948sdkhjf

Nyt høreapparat skal øge William Demants markedsandel

Høreapparatproducenten lancerer nu Oticon Agil, der er selskabets næste generation af trådløse high-end-høreapparater.
Med lanceringen af Oticon Agil, som er Oticons nye generation af trådløse Premium-høreapparat-familie, introducerer selskabet nu det mest avancerede signalbehandlingskoncept nogensinde.

Med den nye produktfamilie vil Oticon bringe taleforståelse i støjende omgivelser op på et nyt niveau og samtidig give den hørehæmmede mere energi til at reflektere, huske og agere.

Mest omfattende produktlancering nogensinde
- Den globale lancering af Agil i starten af marts 2010 vil være den mest omfattende produktintroduktion fra Oticon til dato. Med Agil-familien adresserer Oticon det bredeste spektrum af høretab og præferencer, hvad angår styles, og tilbyder samtidig en lang række avancerede funktionaliteter og fordele for slutbrugeren, skriver moderselskabet William Demant i en fondsbørsmeddelelse.

Til Oticon Agil er der udviklet tre nye audiologiske koncepter, der bevarer de naturlige karakteristika i tale og samtidig forbedrer lydkvaliteten således, at hjernen skal bruge færre ressourcer på at lytte. Resultatet er, at slutbrugeren får frigivet energi til at koncentrere sig om andre vigtige opgaver som fx social interaktion.

- Med Oticon Agil har vi stort set forbedret samtlige avancerede funktionaliteter, der allerede findes i Oticon Epoq. Næsten tre års erfaringer med trådløs audiologi og trådløs forbindelse har givet os værdifuld indsigt og har sat os i stand til at introducere en markant bedre høreløsning. Jeg forventer, at Oticon Agil vil være en vigtig bidragyder til væksten og vil øge William Demant Holdings markedsandel, siger Niels Jacobsen, administrerende direktør i William Demant Holding.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188